Neem contact op

Neem contact op voor het aanvragen van meer informatie.

Accu vlindermachine

Op zoek naar een accu vlindermachine?

Betonwereld is een kleinschalig familiebedrijf waar je persoonlijk word geholpen. In 1977 begon Ad van Nistelrooij als servicedienst in de betonafwerkindustrie en inmiddels bieden wij onze klanten een totaalpakket in de betonafwerking. Met jarenlange kennis en ervaring kunnen wij jou zo goed en snel mogelijk een passende oplossing bieden. Wij hebben meerdere betrouwbare leveranciers geselecteerd, zodat jij die mooie, strakke vloer kunt maken met het beste materiaal. Als jij een accu vlindermachine wilt kopen, ben je bij Betonwereld aan het juiste adres! Neem hier alvast een kijkje of neem contact met ons op voor meer informatie.

Accu vlindermachine kopen bij Betonwereld

Wanneer je kiest voor een accu vlinder voor de betonafwerking, kies je voor flexibiliteit en mobiliteit. Deze betonvlindermachine wordt aangedreven door een oplaadbare accu in plaats van door elektriciteit. De draaiende schijf met vlinderbladen strijkt glad en polijst: het betonoppervlak wordt hiermee gemakkelijk bewerkt. Door het gebruik van een accu vlindermachine met accu heb je geen last van snoeren en brandstof. Neem bijvoorbeeld de Dutch-Clover accu vlinder: een onderhoudsarme en emissievrije machine die het werk aangenaam maakt, omdat de aandrijving nauwelijks geluid maakt. Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op!

Dé accu vlinder voor betonvloeren vind je hier

Van een betonvloer wil je jaren kunnen genieten en daarom is het belangrijk om het vlinderen goed uit te voeren. Dat kan op een vakkundige manier met de accu vlinder van Betonwereld! Met onze accu vlindermachine kun je zonder stank en lawaai professioneel een betonvloer vlinderen. Naast de Dutch-Clover hebben wij ook de Colibri UFO60 Green Power in ons assortiment. Deze is slechts 34 kilo en beschikt over een uitschuifbaar stuur, waardoor je de accu vlindermachine met slechts één hand kunt besturen. Het trillingsniveau is minimaal en de hoogte van de handgreep is eenvoudig aanpasbaar. Het compacte formaat van de machine maakt hem uitermate geschikt voor het egaliseren/afdraaien van oppervlakten als garages, kelders, gangen en andere oppervlaktes met beperkte werkruimte. Als jij een accu vlindermachine wilt kopen, kom dan naar Betonwereld! Kom langs voor een kop koffie en advies op maat of neem contact op via telefoon of e-mail.

Productencategorieën​