Neem contact op

Neem contact op voor het aanvragen van meer informatie.

Beton terras impregneren

Beton op het terras impregneren

Het hebben van een betonnen terras kent meerdere voordelen ten opzichte van een terras met tegels of klinkers. Je hebt met beton als ondergrond geen voegen of kieren, maar een oppervlak dat naadloos is. Hierdoor kan er geen zich geen vuil ophopen in de voegen en krijgt onkruid geen kans om de kop op te steken. Als afwerking kun je kiezen om het beton van het terras te impregneren. Door deze extra handeling voorkom je naast het groeien van onkruid dat er mos of schimmels kunnen groeien. Ook is het reinigen van een geïmpregneerd betonnen terras zeer eenvoudig. Zo kun je gedurende het gehele jaar genieten van een mooi terras.

Impregneren van beton op het terras door Van Nistelrooij Betonwereld

Wij leveren diverse diensten op het gebied van betonafwerking, waaronder het impregneren van beton op het terras. Door je terras met een impregneermiddel te laten afwerken, voorkom je de groei van algen, schimmels en mossen. Zo blijft je terras langer mooi en ben je uiteindelijk minder tijd en geld kwijt aan het onderhoud. Ook is het vele malen makkelijker om je terras schoon te houden als de ondergrond is voorzien van een beschermende, vuilafstotende laag. Kom gerust eens lang in onze winkel in Veghel om de mogelijkheden door te nemen. Je kunt ons ook telefonisch of via de mail benaderen om jouw wensen omtrent de betonafwerking van je terras te bespreken.

Zelf beton op het terras impregneren

Je kunt ons inhuren om je terras af te werken, maar je kunt ook zelf het beton op het terras impregneren. Als je voor deze optie besluit te kiezen, dan kunnen wij je bijstaan door advies te geven over de aanpak. Ook leveren wij de impregneermiddelen die perfect aansluiten bij jouw doelen. Bekijk het aanbod online en kies het middel dat geschikt is voor het impregneren van het beton op je terras. Als je er zelf niet helemaal uitkomt, dan kun je telefonisch contact opnemen met een medewerker. Wij helpen je graag verder met het kiezen van het juiste impregneermiddel, zodat jouw terras straks alle weertypen kan doorstaan.

Productencategorieën​