Neem contact op

Neem contact op voor het aanvragen van meer informatie.

Beton impregneren buiten

Bestel je beton impregneermiddel voor beton binnen of buiten

Beton buiten wordt aan andere invloeden blootgesteld dan beton binnenshuis. Je beton buiten krijgt regenbuien te verduren en komt met meer en ander vuil in aanraking dat het beton in je woning. Daarom is het verstandig om beton te impregneren dat buiten in je tuin, terras of oprit gelegen is. Doordat beton een poreus materiaal is, is het een ideale plaats voor algen en mos. Deze organismen krijgen geen kans als je je beton buiten waterdicht maakt door dit te behandelen met een impregneermiddel. Bekijk ons aanbod op de website en kies het juiste middel om jouw beton buiten van een waterafstotende beschermlaag te voorzien.

Beton buiten impregneren

Je kunt jezelf veel kosten besparen door zelf het beton buiten te impregneren op je terras of in je tuin. Je betaalt op deze manier geen arbeidsuren, voorrijkosten en andere kosten die gepaard gaan met het inhuren van een professional. Bij Van Nistelrooij Betonwereld vind je de juiste benodigdheden om zelf aan de slag te kunnen gaan. Als je vragen hebt over het gebruik van onze impregneermiddelen of als je advies wilt over het aanbrengen ervan, dan kun je contact met ons opnemen. Doordeweeks zijn wij telefonisch bereikbaar tussen 08:30 uur en 17:30 uur. Je mag je vraag ook stellen via het contactformulier op de website of kom eens langs in de winkel om je vragen te stellen.

Zelf beton buiten impregneren met impregneermiddelen van Van Nistelrooij Betonwereld

Met de impregneermiddelen van Van Nistelrooij Betonwereld kun je zelf beton buiten impregneren. Nadat je de beschermende laag hebt aangebracht, blijft het beton in je tuin langer schoon en is dit eveneens beschermd tegen vorstschade. Onze impregneermiddelen zijn ook geschikt om sierbeton mee te behandelen, zoals plantenbakken, fonteinen en ornamenten. Geïmpregneerd beton is gemakkelijker te reinigen, heeft minder onderhoud nodig en weert nare aanslag en schimmels. Bestel je impregneermiddelen in onze webshop en geniet langer van je beton buiten. 

Productencategorieën​