Over ons

Ad van Nistelrooij is in 1977 begonnen als servicedienst voor de beton afwerk industrie. Als eerste met storten en afwerken van betonvloeren, later is daar ook reparatie en onderhoud bij gekomen Met deze ruim 40 jaar ervaring kunnen wij onszelf specialist in het vak noemen. Wij vinden het belangrijk dat we onszelf door de jaren heen blijven vernieuwen en ontwikkelen.

In 1985 zijn we gestart met het leveren van onderdelen voor betonafwerkmachines, bladen en schijven. Deze worden met zorg vanuit diverse landen geïmporteerd. We zoeken altijd naar de beste kwaliteit in ons vakgebied. Vandaag de dag bieden wij een breed assortiment aan kwalitatieve producten en gereedschappen.

Door de verschillende ontwikkelingen en vernieuwingen werd het tijd voor verhuizing. In 1997 zijn wij van locatie Rooseveltlaan verhuisd naar De Amert.

Vanaf 2007 zijn wij ons gaan verdiepen in het ethische aspect van betonvloeren en hebben gekozen voor een samenwerking met Apse V&V. Zij bieden een groot aanbod van duurzame en kwalitatieve producten.

Wegens groei zijn wij in 2011 opnieuw verhuisd naar ons huidige adres om daar onze werkzaamheden voort te zetten.

van Nistelrooij Betonwereld

Toen in 2014 Gé van Nistelrooij in het bedrijf is komen werken, hebben ervoor gekozen om verder te gaan onder een nieuwe naam: van Nistelrooij Betonwereld.

In de loop der jaren hebben wij meerdere betrouwbare leveranciers geselecteerd, om onze klanten een totaalpakket te kunnen bieden voor de betonafwerking. Met een brede kennis over het gehele assortiment op het gebied van (vlinder)machines, gereedschappen, onderdelen en afwerkingsproducten kunnen wij, binnen ons team, voor iedere klant een passende oplossing bieden.

Lees hier meer over de duurzame producten en de leveranciers waar wij mee samenwerken.

Het team van Nistelrooij – Betonwereld:

Ad van Nistelrooij     | Mede-eigenaar Betonwereld
Ad heeft jarenlange ervaring met het storten en afwerken van betonvloeren en als monteur. Momenteel richt hij zich op het impregneren van vloeren.

Gé van Nistelrooij     | Mede-eigenaar Betonwereld
Gé is monteur en daarnaast hét aanspreekpunt binnen van Nistelrooij Betonwereld.

Casper de Bruin       | Monteur Betonwereld
Casper is monteur bij van van Nistelrooij Betonwereld en staat klaar voor het bieden van service en het uitvoeren van reparaties.

TOP