Bij Betonwereld stap je binnen bij familiebedrijf Van Nistelrooij.

Over ons

Bij Betonwereld stap je binnen bij familiebedrijf Van Nistelrooij. Een kleinschalig bedrijf, waar je nog altijd zo persoonlijk wordt geholpen als vroeger. Vaak gewoon in werkkleren, want er is altijd wel wat te doen.

Waar het begon…
Ad van Nistelrooij begon in 1977 als servicedienst in de betonafwerkindustrie. Hij hield zich bezig met het storten en afwerken van betonvloeren. Later werden zijn werkzaamheden uitgebreid met onderhoud, reparatie én het leveren van bladen en schijven voor vlindermachines.

In 2011 mocht Van Nistelrooij zich officieel importeur van Bartell betonafwerkmachines noemen. Ad verhuisden met zijn team naar het huidige adres, de Amert 134a in Veghel.

Wij hebben het in huis
Met jarenlange kennis en ervaring bieden wij onze klanten een totaalpakket in de betonafwerking. Zo hebben wij meerdere betrouwbare leveranciers geselecteerd om jou zo goed en snel mogelijk een passende oplossing te bieden.

Want om die mooie, strakke vloer te maken, heb jij gewoon het beste materiaal nodig. En laat dát materiaal nou net voor jou klaar liggen in Veghel. Ligt het vandaag niet klaar, dan is het er morgen.

Wandel gewoon even binnen. De koffie en een gevulde koektrommel staat voor je klaar. Wij helpen jou graag om jouw werk in de betonwereld makkelijker te maken.

Ons team

Gé is het aanspreekpunt binnen van Nistelrooij Betonwereld. Ook is hij gewoon te vinden op de werkvloer als ondersteunend monteur.

Ad weet met zijn jarenlange ervaring altijd wel een oplossing te bedenken voor jouw vraag. Naast raadgever richt hij zich momenteel vooral op de administratie en het impregneren van vloeren.

Voor de APK van jouw machine mag je ook bij Pieter aankloppen. Hij weet als geen ander hoe hij machines repareert en onderhoud.