Neem contact op

Neem contact op voor het aanvragen van meer informatie.

Betonvlindermachine

De voordelen van een betonvlindermachine

Door een betonvlindermachine te gebruiken, verander je het ruwe gestorte beton in een egale, verharde ondergrond. Het gevlinderde beton wordt vaster van structuur, waardoor deze minder vocht en vuil doorlaat. Het opschuren en polieren van het beton is fysiek gezien een zware klus, maar door gebruik te maken van een betonvlindermachine, word je lichamelijk ontzien en is de klus voor velen goed te doen. Wij hebben diverse vlindermachines opgenomen in onze collectie, waaronder machines die je met de hand kunt bedienen, machines waar je op kunt zitten en kleinere machines die ideaal zijn voor het vlinderen en schuren van kleine ruimtes binnenshuis of buiten.

Vlindermachine voor beton

Het kan lastig zijn om te bepalen welke vlindermachine voor beton het meest geschikt is voor de klus die jij voor ogen hebt. Daarom nodigen we je uit om contact met ons op te nemen voor advies en informatie. Je kunt ons telefonisch contacteren op werkdagen tussen 08:30 uur en 17:30 uur of je kunt bij ons langskomen in Veghel voor een vrijblijvend adviesgesprek tijdens een kop koffie of thee. Ook wanneer je al in het bezit bent van een vlindermachine, maar deze niet meer naar behoren functioneert, dan kun je een beroep doen op onze professionele medewerkers. Wij zullen de defecte onderdelen van jouw machine vervangen.

Een betonvlindermachine kopen online

Als je zelf je betonvloer wilt vlinderen, dan kun je een betonvlindermachine kopen in onze webwinkel. Door deze afwerkmethode toe te passen, geef je je vloer een solide en egale look. Om de levensduur van je betonvloer tot het maximale te verlengen, adviseren wij om na het vlinderen van het beton de vloer te impregneren. Zo worden vuil en vocht afgestoten, verklein je de kans op beschadigingen aanzienlijk en maak je jezelf het reinigen van het oppervlak een stuk gemakkelijker. In onze webshop vind je diverse impregneermiddelen die jouw vloer bestand maken tegen schade.

Productencategorieën​