Neem contact op

Neem contact op voor het aanvragen van meer informatie.

Hand vlindermachine

Een hand vlindermachine voor de afwerking van kleinere oppervlakten

Voor het afwerken van kleinere betonnen oppervlakten kan het gebruiken van een hand vlindermachine een prima oplossing zijn. Een hand vlindermachine is voorzien van zowel schuurschijven als afwerkbladen. Als het beton is gestort en inmiddels beloopbaar is geworden, dan kun je met de schuurschijf van de machine de bovenste laag van het beton openschuren. Desgewenst kun je vervolgens instrooimaterialen als metaal of kwartskorrels gebruiken, zodat er een hardere toplaag ontstaat die slijtvaster is. Vervolgens bewerk je de vloer met de afwerkbladen net zo lang tot er een gladde en gesloten toplaag is ontstaan. Om het geheel af te maken, kun je de betonvloer impregneren met onze impregneermiddelen.

De hand vlindermachines in onze collectie

Van Nistelrooij Betonwereld heeft meerdere hand vlindermachines van het merk Bartell opgenomen in zijn assortiment. Het merk Bartell is een specialist op het gebied van bouwmachines en betonafwerking. De machines die wij aanbieden hebben extra opties, waaronder een zwaardere motor, een knikstuur en verlichting. Onze hand vlindermachines zijn er in een drietal maatvoeringen, namelijk 75 cm, 90 cm en 120 cm en zijn uitgerust met een schuurschijf, voorwerkbladen, combinatiebladen en afwerkbladen. Neem gerust contact op met onze klantenservice om te vragen naar de verschillende uitvoeringen en de mogelijkheden.

Een hand vlindermachine kopen

In onze webwinkel kun je een hand vlindermachine kopen om jouw betonvloer te egaliseren. Dit type vlindermachine is ideaal voor het polieren van je woonkamer, hal, garage of andere vertrekken met een gering oppervlak. Heb je de perfecte vlindermachine gevonden? Dan kun je deze toevoegen aan de prijsopgaveverzoeklijst op de website. Voeg eventueel andere benodigdheden als instrooimaterialen en impregneermiddelen toe en verzend de lijst. Wij zullen dan contact met je opnemen om de prijs en de mogelijkheden met je te bespreken. Eventuele vragen of opmerkingen kun je vermelden in je verzoek, zodat wij hier rekening mee kunnen houden. 

Productencategorieën​