Neem contact op

Neem contact op voor het aanvragen van meer informatie.

Printbeton mallen

Printbeton mallen voor een unieke uitstraling

Door het gebruik van printbeton mallen kun je je betonnen oprit of terras een unieke uitstraling geven. Je kunt de betonnen ondergrond er met deze mallen laten uitzien als kasseien, natuursteen of hout. Het grote voordeel van printbeton is dat het gebruikte materiaal om deze natuurstenen of houten uitstraling te creëren beton is, met alle voordelen die erbij horen. Je hebt te maken met een duurzaam en onderhoudsarm materiaal. De creatiemogelijkheden met printbeton zijn eindeloos door de vele mogelijke prints en stempels. Door het toevoegen van pigment heb je niet alleen de keuze uit talloze vormen, maar kun je ook nog eens de gewenste kleurstelling realiseren.

Diverse mallen voor printbeton

Printbeton wordt voornamelijk ingezet bij het verfraaien van een buitenvloer. Denk onder andere aan een tuinpad, een oprit of de vloer van je terras. Afhankelijk van het resultaat dat je voor ogen hebt, kun je kiezen voor gietijzeren mallen, rubberen mallen of gelaserde mallen voor printbeton. Als je niet goed weet welke mallen voor printbeton het meest geschikt zijn voor het patroon dat jij in gedachten hebt, dan kun je je wensen voorleggen aan onze medewerkers. Stel je vraag middels de e-mail, het contactformulier op onze website of neem telefonisch contact op voor advies.

Printbeton mallen kopen bij Van Nistelrooij Betonwereld

Weet je van welk patroon je je tuinpad wilt voorzien of welke uitstraling je je terras wilt geven? En is het duidelijk welke mallen je nodig hebt om dit resultaat te behalen? Dan kun je je printbeton mallen kopen bij Van Nistelrooij Betonwereld. Voeg de gewenste mallen toe aan de verzoeklijst voor de prijsopgave, laat eventueel een opmerking of vraag achter in je verzoek en ontvang de offerte in je mailbox. Laat simpelweg weten wat je wensen zijn en dan komen we gezamenlijk tot een passende oplossing. 

Productencategorieën​