Neem contact op

Neem contact op voor het aanvragen van meer informatie.

Vlindermachine elektrisch

Vlindermachine elektrisch

Een vlindermachine is een gereedschap om een betonvloer mee af te werken. Wij leveren diverse vlindermachines, die elk een eigen specialiteit hebben. Zo zijn de Edgers in ons assortiment uitermate geschikt voor het afwerken van randen en deze besparen je veel tijd doordat de elektische machine veel handwerk vervangt. Voor grote vloeren en hallen zijn onze Ride-on machines aan te bevelen. Door de comfortabele zitting wordt je rug ontzien, ook tijdens langere sessies. Als je zeker wilt weten welke elektrische vlindermachine geschikt is voor de vloer die jij wilt bewerken, dan kun je contact met ons opnemen voor een vrijblijvend advies. Wanneer je een vlindermachine elektrisch wilt verkrijgen in plaats van met benzinemotor, dan kun je dit als optie aangeven bij je bestelling.

Een elektrische vlindermachine voor het polieren van je beton

Als je al in het bezit bent van een elektrische vlindermachine voor het polieren van je beton, maar deze vertoont wat mankementen of kan wel een onderhoudsbeurt gebruiken, dan kun je je ook wenden tot Van Nistelrooij Betonwereld. Wanneer jouw machine door slijtage toe is aan nieuwe onderdelen of reparatie, dan zullen wij het probleem bekijken en samen met jouw zoeken naar een gewenste oplossing. Indien het tot de mogelijkheden behoort, zullen wij de reparatie of het onderhoud direct uitvoeren. Als je vlindermachine niet meer te redden is of als je er helemaal nog geen een bezit, dan kun je in de webshop verschillende varianten bekijken en bestellen.

Een elektrische vlindermachine kopen

Een elektrische vlindermachine kopen kun je doen via onze website. Selecteer simpelweg het exemplaar dat je hebben wilt en zend ons via het daarvoor bestemde formulier een aanvraag voor een prijsopgave. Je mag meerdere producten toevoegen aan de aanvraag, zodat je direct weet wat de diverse producten voor het afwerken van jouw betonvloer je gaat kosten. In het opmerkingengedeelte van het formulier kun je aangeven welke extra opties je op je vlindermachine wilt hebben, zoals extra verlichting of een knikstuur. Als je het fijner vindt om je opmerking telefonisch te plaatsen, dan kun je bellen met onze medewerkers. Zij zijn doordeweeks tussen 8:30 uur en 17:30 uur bereikbaar.

Productencategorieën​