Diensten

Bij Betonwereld ben je aan het juiste adres voor een totaalpakket in de beton afwerking industrie. Onze diensten en producten zijn betrouwbaar met aandacht voor kwaliteit. Je kunt je bij ons terecht voor een duurzaam advies, goed gereedschap, onderhoud van machines en het impregneren van vloeren. Bekijk hieronder ons volledige aanbod.

Service, onderhoud en reparatie

Het kan voorkomen dat door slijtage een machine toe is aan onderhoud of reparatie. In de werkplaats bij van Nistelrooij Betonwereld kan een reparatie, onderhoud of andere service snel en veilig worden uitgevoerd. Gezamenlijk bekijken we het probleem en bespreken passende oplossingen. Indien mogelijk kan de reparatie direct worden uitgevoerd.

Advies

Ondersteuning bieden aan de beton afwerk industrie doormiddel van reparatie en goede producten, begint met het juiste advies. Al meer dan 40 jaar geven wij advies op maat en dit kun je van ons blijven verwachten. Wij zoeken naar dat ene ontbrekende onderdeel of maken iets unieks wat precies aansluit bij de behoefte van de klant. Kunnen we iets voor jou betekenen? Neem contact op of breng een bezoek aan onze werkplaats.

Impregneren

Een gevlinderde betonvloer wil je natuurlijk graag mooi houden. Het aanbrengen van een afstotende of beschermende laag gaat daarbij helpen. Graag ondersteunen wij bij het impregneren van de gevlinderde betonvloer of we leveren de juiste producten. Wij gebruiken uitsluitend kwalitatieve producten bij het impregneren van de vloeren van woonhuizen en kantoren. Kijk voor een overzicht van ons assortiment bij producten.

Verkoop van producten

Wij bieden een ruim assortiment aan producten voor betonafwerking. Wij leveren vlindermachines waarbij het mogelijk is om naast de standaard variant te kiezen voor een op maat gemaakte machine. Deze wordt afgestemd naar de wens van de klant. Denk bijvoorbeeld aan extra verlichting, de afmetingen en wel/niet hydraulisch gestuurd.

Wij bieden ook machines werkend op lpg. Deze machines voeren hetzelfde werk stiller en schoner uit. Zo gaan we duurzaam te werk. Bij Betonwereld zijn wij altijd opzoek naar producten van de beste kwaliteit. Bekijk hier het totaaloverzicht van alle producten.

TOP